onsdag 29 juli 2009

Ett och ett blev.....många kaniner!


Just nu har jag femton kaniner. Jo det är säkert! Här har man skojat om att "kaniner gör inget annat än kaniner" så varför är jag ens förvånad? Jag skulle ha ett par Belgiska Jättar. Ja, så skaffade jag det. Gick på kaninutställning för att lära mig färgerna-och blev i stället kär i Rexkaniner. Skaffade Rexkaniner. Parade dem, efter att ha parat Jättarna. Hittade sen en vacker blå Jätte...så fick Jättarna ungar, och sen fick Rexarna ungar. Nu är de femton. 15 KANINER!!!!!!

Två ska flytta om några veckor, det är klart. Men två minus femton är .....alldeles för många! Hjälp!!!

Nåväl, allt löser sig, men om någon därute i etern/cyberrymden, kan tänka sig att inhysa en alldeles underbar liten sammetskanin av Rex Castor modell, eller möjligen en svart Belgisk Jättehane, så hör av er vet ja! Jag kan skriva leasingavtal också, med returrätt...jodå, det är inga problem!

Ni vet var min brevlåda bor....

1 kommentar:

  1. Hej! Och folk tycker att jag har många djur. 3 hundar, 3 katter och 3 kaniner... Å andra sidan så säljer jag ju inga djur.. Hoppas att du blir av med lite kaniner, de är underbart söta. Tyvärr kan vi inte ta någon eftersom ungarna inte är tillräckligt intresserade av de vi har. Ha det så jättebra Kram Aydan

    SvaraRadera