onsdag 14 oktober 2009

Ankhuset på plats


Det var i grevens tid, för de första flingorna föll här igår när jag och mina föräldrar slet som bäst med att flytta ankhuset. Det är tungt och rätt långt med sin fina veranda, så vi fick dra det på pallar, som vi flyttade framför den lilla stugan hela tiden, och till sist upp på det stoooora släpet jag fått lånat. (Tusen tack Sina)!


Welsumer/Australorp och maranens hus fick också plats på kärran så det baxade vi också på innan det var dags att bege sig till nya huset. Ankhuset står nu i sin hage, medan det andra huset inte riktigt är på rätt plats än, men åtminstone på rätt adress!


Idag ska vi fortsätta forsla dit stora saker och hoppas att det inte blir halt och besvärligt. Möbler och djur ska hämtas idag men mer finns kvar.


Friserade dvärgcochintuppar finns i en uppsjö färger och även en och annan hönssyster till dem. Ankungarna, 5 peking, blev aldrig hämtade så dem finns också kvar att köpa här. Tacksam om de får flytta snart. De är födda 9/9 2009. Det måste väl ändå vara ett gott tecken?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar