söndag 11 oktober 2009

Detta vedlass har värmt mången gång


Ja, så skulle vi ju flytta då..Möbler till salu, djur till salu, kasta, skänka och sälja. Från 200kvadrat till 74, från sju uthus till ett...Ni kan tro att det finns att göra dessa dagar. Men så hade vi ju ved för säkert två vintrar framåt, beräknat på det stora huset..
Under helgen har vi nu (sambon allra mest) kastat på ved upp på en fin traktorvagn. En hög vagn, sådär hög att det känns i nacken och armar och benen som knäat..Den var jättestor och tog sin tid att fylla. Jag med min kassa rygg fick avbryta kvickt men sambon trälade vidare. Imorse var den fylld och goa grannen U körde den till nya huset. Där tippades lasset av och det var mycket ved. Väldigt mycket ved! Det är bara det att vi har lika mycket kvar hemma, så det blir minst en vända till!

3 kommentarer:

  1. Inte en ve´pinne skall di ha di jävlarna!!*s*

    Usch, vad du/ni sliter... men det skall bli så bra sååå, för dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Fick ett litet inlägg i min gästbok... HELT OTROLIGT!! Vilka idioter! Den där pajsaren skulle jag gärna vilja ha öga mot öga!!! HÄr är mitt svar till dem!

    Nä... det skall de banne mig inte! En fördel vore dock om de kunde se till att deras hyresgäster ÅTMINSTONE hade rent vatten. Dessutom verkar det som om de där SÅ KALLADE hyresvärdarna, borde ta och läsa på i jordabalken om hyresrätt och hyresvärdars plikt! Jag tycker att det är ett under att inte du, Anna-Karin, har dragit dem inför hyresnämnden FÖR LÄNGE, LÄNGE SEN!!! Du är alldeles för snäll!:O:(:S

    SvaraRadera