torsdag 26 mars 2009

Bostad sökes och jobb med för den delen!

Nytt hem sökes i Tranås/Österbymo med omnejd, åt ett par i medelåldern(huvva!). Vi behöver uthus till fjäderfän såsom höns och ankor men även för några kaniner. Vi är rökfria men har en pudel som naturligtvis behöver få bo inomhus med oss. Inte alltför långt ut på landet, gärna med bra bussförbindelser till Tranås. Gärna med eldstäder i huset.

Arbete sökes till ryggskadad kvinna och före detta arbetsnarkoman. Jag är social, serviceminded och kreativ. Jag har stor arbetslivserfarenhet från diverse branscher, både restaurang, socialt arbete, butik, kontor etc. Behöver ett flexibelt arbete som inte inkluderar tunga lyft, men kräsen är jag inte! Halvtid. Allt är av intresse.

Seriöst menat.
Anna-Karin sko1970@hotmail.com

3 kommentarer:

 1. Oj ska ni flytta? Vad tråkigt... Jag undrade om din kompis som också har knölgås har några ägg till salu?
  sen vad skulle du ha för en kanin?
  Och Om du har några pekingankungar kvar? eller ägg....
  Vi ska köra åt ert håll i slutet på april...

  Kramar Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej Anna-Karin! Jag skall hålla alla tummar och tår för att det skall lyckas för er... Klart du måste ha plats för dina fåglar och gnagare!! Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 3. Det löser dig nog ska du se, det finns en mening med allt som händer och sker och vi får väl se vad det här visar sig vara lite längre fram. Finns det ägg, finns det hopp är det någon som har sagt...=)
  Kramar Carmen

  SvaraRadera