torsdag 19 mars 2009

Några bilder

Äntligen har jag fått lite assistans från sambon, så vi via hans dator kunde ladda över lite bilder från min kamera. Min egen dator har fått problem. Vet inte om den behöver snacka med nån, eller så, men den har lite svårt att ta till sig kameran...Nåväl, här kommer lite bilder..

Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att det inte är roligt med Amaryllisar i mars, som tokblommar på tredje stängeln. Är jag otacksam? Det var inte meningen, för jag älskar amaryllisar i december...men nu vill jag ha påskliljor och krokusar....
Badankor....Hur kul tror ni att dem hade? Hur kul som helst, kan jag lova! De växer så fort att jag snart får ta hem ett badkar...vad tror kära sambon om det tro?

Lika bra att lägga in en bild på de små kinesiska dvärgvaktlarna också. De växer så fort att man inte tro det är sant, men stora blir dem inte. Sannerligen inte!Tack brorsan för att jag fick låna akvariet! Då kan jag ju se dem också! Inte dåligt......3 kommentarer:

  1. Inte illa med så många badankor, och såklart det måste till ett badkar. En badanka utan badkar är ju som... ett badkar utan badanka. Det går ju bara inte. :o)

    SvaraRadera
  2. Nej, det går faktiskt inte. Men var är badskummet? ;-)

    SvaraRadera
  3. Sambon skulle få dåndimpen om jag sa att vi måste skaffa ett badkar..Han skulle säkert gilla tanken först, om man får plats två stycken i det, tända ljus och lite mys, men om han genom skådar mig, och inser att det är för ankornas skull, då får jag nog snart registrera mig som särbo...

    SvaraRadera