måndag 30 mars 2009

Rexresan har börjat...
...tre Belgiska Jättar var alldeles lagom. Fler kaniner behövde jag inte, det var ju därför jag sålde Blixten, den ena BJ hanen. Men så fick jag för mig att besöka LU i Eksjö. Landsutställning för kaniner. Min idiot!! Hur tänkte jag egentligen? "Ska bara dit för att lära mig färgerna" sa jag. Och vad sker?Jo, jag blir förälskad. Upp över öronen huvudstupa förälskad i Rex kaniner i Castor färg!! Dra å bada så fina de är! Det räckte inte med Vill-ha-varning det var tvunget bara, att bli ska-ha!

Efter lite sökningar på nätet och lite snabba inlägg och annonssök, så svarade en Anneli...hon hade två st. En hane och en hona och de är inte släkt...Hon fanns i Dalarna, låååååångt bort från där jag bor. Men som av en händelse skulle hon åka till Stockholm idag, och då passerar hon Bålsta där jag har en barndomsvän.(Tack Annelie!) En barndomsvän som har kaniner och plats, och som min mamma känner väl. (Tack Aydan!)Mamma som fantastiskt nog ska hit på lördag för att äta tårta på söndag. Och som genom ett mirakel gick det att övertala henne att vara kanintransportör...(Tack mamma!)

Min barndomsvän har ringt. Rexarna har landat hos henne nu! Jag är så bubblande glad! De är jättefina säger hon, sammetspäls, superfina! Åh...vill klappa! Vill hålla....vill se små bebbar av dem! Vill inte...höra vrålet från sambon...när han inser att farmen växt en gång till.....förtränger och gläder mig till lördag. Snälla mamma skynda försiktigt!

Sara...Hennes make på bilden ovanför heter Ceasar.....Välkomna ska ni vara!

5 kommentarer:

 1. Men, ser han dom ens om du bara tyst smusslar in dom i kaninhuset? Den metoden funkar rätt bra här, nämligen :-)

  SvaraRadera
 2. Fina vantar och god gryta blir det.

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Lina blev förälskad i de underbara kaninerna så hon höll med mig om att du nog skulle få hennes kanin, Luffy istället. Jo, förresten din käre sambo kanske går in och läser på din blogg..
  kram Aydan

  SvaraRadera
 4. Berättaren:... smussel, smussel... och hepp!!!

  SamboHåkan: "Vad konstigt, tyckte det var... hmm... är det FLER kaniner nu än förut???"

  Anna-Karin: "Va??? Men, nääää.... det kan jag väl aldrig....?? (med lockande len röst): Håkaaaan, skall vi gå in och kramas lite??? *vissel vissel*

  Berättaren: Ridå

  SvaraRadera
 5. Caprifool..jodå den är väl beprövad här också,lutar nog åt det hållet!

  Gammelbålsta..jo, han kanske gör det men då kan ingen påstå att jag smusslar när hela världen kan läsa det!

  Art Cecilia....haha, ska testa...:)

  SvaraRadera