söndag 28 juni 2009

Oskar de la Hoya den andre

...ja namnet är givet, efter den store proffsboxaren. Ja som gammal boxningsdomare så halkade jag in på dessa liknelser, som när det blir vått på mattan i boxningsringen ni vet, efter att kombatanterna druckit vatten och blivit avkylda med halva vattenflaskan över huvudet..

Oskar har varit jätte snäll idag. Han har min respekt, oh ja! Inget snack om det, men jag ska låta han tro (så länge det går) att det är jag som är störst. Han fick en fru till, ja det var lika bra. Hon ser ut som en Isbarhöna, men har fel färg på fjädrarna och äggen är vita. Så hon är ingen Isbar...men nu en Mrs De la Hoya...haha! Ja, hon hade inte fått något namn än, så det var ju lika grejt!
I natt sover den vackra trion i eget litet hus. Ett till är på snickringsstadiet(våningssängen till kaninerna får vänta lite) för det blir liksom fler grupper här hela tiden tycker jag...Märkliga företeelser må jag säga..Och de ska ju helst gå med sina respektive, så det blir rasrent och färgrent och allt det där..
Men Oskar har låtit sig styras idag, in i ny hönsgård och nytt hus utan minsta mankemang.
Kände att jag ville säga det, och ge Oskar ett plus för att han är så snäll, innerst inne där under de vackra fjädrarna. men hans blick är läskig. Det är inga tuppögon han har, nä dem är mänskliga! Otrolig blick, och det känns som om han ser vad jag tänker!
Men det har börjat bra här, min relation med Oskar, det vill jag ändå säga.

3 kommentarer:

 1. Så braaaa... jag var riktigt ängslig. Men det kunde jag ju ha förstått att du med din erfarenhet och dina kunskaper, skulle få pli på honom. (låt honom aldrig ana din respekt*s*)

  Roligt för honom att ha fått en till fru, det behövde han nog, han är nämligen otroligt fertil!

  SvaraRadera
 2. haha, ja men då ska han få en till! Isbarhönan Isabella har börjat flirta genom nätet...Han är bara så förbaskat morgonpigg och hörs nog över hela socknen....

  SvaraRadera
 3. Jodå, gala det kan han! Och tidig är han... vi är rätt glada att vi har hönsgården nedanför kullen. Bra att han får en höna till... han kommer att göra MASSOR med små fina värpehönor av god kaliber! Jag har inte en höna efter honom som värper ägg under 55 gr!

  SvaraRadera